Wybierz format pliku, który chcesz pobrać

Dorsz w zalewie pomidorowo - octowej / Oddaszfartucha

Dodano: 2019-03-23

Wyświetleń: 10925

Czas trwania: 08:38

Podstawowe formaty

Dodatkowe formaty

Opis materiału Dorsz w zalewie pomidorowo - octowej / Oddaszfartucha


                  WESPRZYJ ;   https://patronite.pl/Oddaszfartucha-pl?podglad-autora Pyszny ,kruchy lekko kwaśny dorsz to propozycja na każdą okazję .

Składniki :
1,5 kg ryby 
750 ml passaty pomidorowej
5 średnich cebul
2 marchewki 
1 szklanka octu 10 proc.
1/2 szklanki octu jabłkowego 
liść laurowy
ziele angielskie
pieprz 
sól
kolędra 
8 łyżek cukru 
mąka 
olej                

Komentarze


Arek LFC
Chyba nie zrozumiałeś tej celebrytki XD
Krystyna Krew
Ha ha Siemanko Tomek
Hubert T.
Może jakieś owoce morza np. mule p.Tomaszu?
Isla Torna
Czy mógłby Pan pokazać coś z miruną?
har0123
Pozdrawiam kuchnie domowa i gardze kolesiami co nie maja loniakow i dislike daja
Ethlin Luna
dorsz mocno pachnie rybą i tranem! Jednym tak jak mi to odpowiada innym nie!! Pozdrawiam:D
jak tonąć to z orkiestrą
ten zapach sosu coś wspaniałego (idę do lodówki)
To Jo
z całym szacunkiem Tomku, cały czas nalegam na dwa dania, w twoim wydaniu, tj. schab po prowansalsku i aranchini. PROSZĘ
Paweł Siwak
Tomek, podaj namiar na tego woka co go używasz bo wygląda solidnie a czegoś takiego mi w kuchni brakuje.
Ted Bear
Racja.. świeża ryba powinna pachnieć morzem, słoną wodą. Jesli zapach jest'too fishy' to rybka świeża nie jest . A jak zapach brzydki to jest już pewnie trująca O_oJedno mnie telko zastanawia - jak na dorsza to płaty ryby są ciut za cienkie ...ale może to kwestia wielkości ryby . Pozdrawiam !