Wybierz format pliku, który chcesz pobrać

Grzybki w occie /Oddaszfartucha

Dodano: 2018-09-05

Wyświetleń: 132249

Czas trwania: 07:24

Podstawowe formaty

Dodatkowe formaty

Opis materiału Grzybki w occie /Oddaszfartucha


                  WESPRZYJ ;   https://patronite.pl/Oddaszfartucha-pl?podglad-autora https://www.facebook.com/Tomasz-Strzelczyk-Oddaszfartucha-YouTube-1454548041521360/                

Komentarze


ar la
masz racje Tomek z taką zagrychą aż się chce próbować zawartość tej buteleczki hehezdrówko twoje wypije hehe
Brom Beere
Cebula jest wazna, daje super smak grzybkom, ale musi/moze byc chrupiaca. Ja daje polplastry cebuli (ca 0,5 cm, zeby je potem latwiej wylawiac do schrupania) do gotujacej zalewy ZARAZ PO OCCIE, zeby nie zmiekla! I za moment do sloikow. Nigdy mi sie przez to nie popsuly. Sam ocet nie wymaga prze-/gotowania, tym bardziej, jezeli sie potem pasteryzuje.
Grzegorz Szewczyk
Wszystko fajnie (jak zawsze), ale jest jedno "ale" ;) Opieńka obgotowywana minutę jest po prostu dalej trująca. Te grzyby powinno się gotować około godziny, w co najmniej dwóch wodach.
Rhu Barb
Opieńki tam masz jak słyszałem i naprawde opueńki obgotowujesz tylko raz okolo minuty?
Piotrek Kanclerz
Ja lubię łupinki narysować w occie bo mnie tata nauczył ale chętnie nauczę robić wszystkie grzyby i ogólnie zapasy na zimę przy Panu
ART PO
Prawie tak samo robię tylko cukru więcej i soli 😉👍
Alina Musiol
Jestes super🤣
keram ix
super tylko za dużo octu
Tra Bi
Proponowałbym przygotowywać zalewę octową w garnku emaliowanym - metale w kontakcie z kwasem octowym tworzą trujące octany. Tutaj oczywiście w ilości może jednego miligrama, dlatego nikt się nie otruje. Ale po co, skoro można uniknąć?Poza tym przepis bardzo okay :-) Pozdrawiam
Atik 84
na 3l wody 1,5 L octu???!!! .... i tylko 3 łyzki cukru??? Kwasidło !!! zabije smak grzybów !