Wybierz format pliku, który chcesz pobrać

PRAWDZIWE POLSKIE TRADYCYJNE KOTLETY MIELONE ! / Oddaszfartucha

Dodano: 2018-08-20

Wyświetleń: 263771

Czas trwania: 11:49

Podstawowe formaty

Dodatkowe formaty

Opis materiału PRAWDZIWE POLSKIE TRADYCYJNE KOTLETY MIELONE ! / Oddaszfartucha


                  WESPRZYJ ;   https://patronite.pl/Oddaszfartucha-pl?podglad-autora - Jak zrobić kotlety by były smaczne  ?
- Jak zrobić by były soczyste  ?
- Jak zrobić by panierka się nie sypała  ?
Odpowiedz znajdziecie w filmie .                

Komentarze


Renata Rybicka
A gdzie te negatywne komentarze? Nie widzę ani jednego.
Dorota Topor
Panie Tomku, Master sztyk 👍
Przemysław
Zawsze podsmażałem cebulę, ale dlatego że wcześniej ją kroiłem i nie byłem zadowolony. Muszę spróbować ze zmieloną/startą cebulą.
Dźmity Masznicz
Rzeczywiście pychota!
Adrian B
J...ć Amaro i jego momenty, POLAK chce takiej kuchni. PS. Tych wszystkich co mówią o kiju hhhmm zwykła zazdrość niech Pan robi dalej swoją robotę bo jest smaczna i POLSKA. Pozdro.
matthias jarek
Witaj Tomku.Minelo juz troche czasu od kiedy ogladalem ten filmik i nareszcie zdecydowalem sie zrobic kotlety mielone wedlug twojego przepisu (jeszcze nigdy nie robilem mielonych z platkami). Stosowalem sie do twoich rad oprocz jednej drobnej zmiany, mianowicie zamiast soli dodalem WEGETY zeby uzyskac lekki bulionowy posmak. Z troche wiecej jak kilograma miesa wyszlo mi 11 pelnych kotletow i zostalo troche miesa ktore wymieszalem z pozostala reszta tartej bulki i zrobilem dwunastego, oszukanego kotleta dla mojego czworonoznego przyjaciela.Kotlety wyszly calkiem spore gdyz je nieco bardziej splaszczylem, wole dobrze wysmazone. Na mojej kwadratowej patelni 24x24cm. miescilo sie akurat cztery sztuki. Po usmazeniu pierwszej partii nie omieszkalem sprobowac co z tego przepisu i mojego kucharzenia wyniklo. Kotlety byly SOCZYSTE jak NIGDY i bardzo mi smakowaly a raczej NAM gdyz zwabiony zapachem przybyl do kuchni moj czworonozny przyjaciel, czystej krwi BOXER pregowany o imieniu Baron. Baron ani na chwile NIE opuscil juz kuchni az do konca smazenia, ja w trakcie pozwolilem sobie wchlonac CZTERY sztuki oczywiscie Baron tez troche dostal ;-)) Skonczylem wlasnie ostatnie smazenie i jestem tez przy okazji nawet najedzony ;-)) Co do GLABOW ktorzy cie MINUSUJA jestem na STO PROCENT pewien ze robia to z burackiej ZAZDROSCI lub z kuchennego NIEUCTWA, zapewne SAMODZIELNIE gotujac przypalaja nawet WODE ;-(( W takim razie jak moge ten dzisiejszy wieczor podsumowac?Mysle ze tylko tak:TOMEK JESTES WIELKI !!!Pozdro......
bryce21s
Bynajmniej, to nie przynajmniej. To tak informacyjnie. Poza tym fajnie pan gotuje. Wreszcie kanał z potrawami zrobionymi na mój gust. Pozdrawiam.
Tomasz Bętkowski
Panie Tomku, dziękuję za inspiracje. Pana pogoda ducha jest super, a objaśnienia technik kulinarnych i same przepisy są bardzo ciekawe i pouczające. Tak trzymać! Pozdrawiam.
Teresa Rutkowska
jest Pan genialny, dzięki Panu zrobiłam super kotlety mielone.
rybkajoasia
Krok po kroku wszystko zrobiłam jak na filmie (pierwszy raz użyłam płatków) z ta różnica ze mięso zostaje w lodowce do jutra, na obiad... Wierze ze będą równie dobre ;-) Pozdrawiam ;-)