Wybierz format pliku, który chcesz pobrać

Bigos Staropolski

Dodano: 2018-10-21

Wyświetleń: 110557

Czas trwania: 12:07

Podstawowe formaty

Dodatkowe formaty

Opis materiału Bigos Staropolski


                  WESPRZYJ ;   https://patronite.pl/Oddaszfartucha-pl?podglad-autora Najlepszy bigos jest w tedy , gdy go gotujemy kilkakrotnie.                

Komentarze


Judyta Starzynska
Lepszego nie jadłam Dziękuje za pyszne przepisy i pozytywna energię 😍
WŁODZIMIERZ
JEST WIELE SZKÓŁ GOTOWANIA BIGOSU , ZNAM TAKICH KTORZY MIĘSO WOŁOWE DODAJĄ OD TRZECH RÓŻNYCH ZWIERZĄT , KIEŁBASA POWINNA BYĆ ALBO JAŁOWCOWA ALBO MYŚLIWSKA I DROBNIEJ POKROJONA , CO DO KAPUSTY KISZONEJ ZGODA ! SZEF KUCHNI!
Paweł Staszyc
Potrawa na czasie 👍👍👍 musi być pyszny 💪 fajny przepis Tomku
Di Di
I to mi się podoba. Nie rozumiem, po co ludzie płuczą kapustę. To właśnie kwas nadaje smaku bigosowi czy kapuśniakowi.
Piotr Olszowski
Panie Tomku taką kuchenkę mam właśnie w troku i na niej gotuję potrawy w trasie. Pozdrowienia z USA a konkretnie z Mission, Texas gdzie zabieram ładunek cytrusów do Chicago. Jak wrócę na Florydę gdzie mieszkam to zabieram się do bigosu A propos, słoikówki (tuszonki, kiełbasa i jadło naszych dziadów zdają egzamin w trasie ”celująco"),
Krzysztof_166 Jozefowicz
Staropolsk???Hmmmm do dowcip sezonu!!!!Ubaw po pachy!!!!!!!
aneta bożewicz
bigos to tylko na normalnej kapuście a nie kiszonej nie umiesz gotować jak ja bym ci zrobił nasz podlaski bigos to byś dopiero zobaczył jak smakuje prawdziwy bigos a nie kwasielina jak ten
vgotnofingers
Pasibrzuch... gloodnyy...
Halina Lis
On sie robi na Maklowicza a bigos jest b przecietny w smaku
paolo maldini
skoro surowa kapusta jest z oryginalną wersję po to Ty wysilać i robić swoje i mówić że to tradycyjne? I kiełbasa wyciskać do nosa? I ktoś będzie tego zjadł? I Jeszce tyle wysiłków na swój głos? fuuuuuuuuuuuuuuj